US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  Norwegian Krone  Danske Kroner
 

Verzenden & Retouren

* De internationale scheepvaart wordt verzorgd door Air International DHL Express Company, binnen 1 week tijd levering meestal.
* Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de website van DHL.
* Alle internationale zendingen worden verzonden via DHL Express vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel, Neem dan nu contact met ons op, klik op ons om feedback nu! Daarom kunt u genieten van gratis verzending en korting aanbieden hier korting op de retail. Bespaar meer geld genieten nu echte gloednieuwe kwaliteit.
* Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met DHL Express termijn, scheepvaart orde en leveren aan uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.
* Alle pakketten zullen binnen een ander kader worden gemaild!
* Na het plaatsen van orders, controleer dan uw e-mail hier om orderbevestiging te krijgen, en u kunt ook uw bestelling online volgen met het klikken op de knop op de "Order Tracking" op onze website!
Terugkeerbeleid
* We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan bij het woord hier "wat je ziet op onze website is wat je krijgt in 7 dagen." Voordat u gaat genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voordat u de items terug. Feedback nu! Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat dwz zijn niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
* Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u kiest hier. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee en de bank commissie. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
* We zullen terugkeer in 7 dagen te accepteren na het punt wordt geleverd. Als het meer dan 7 dagen na ontvangst van de goederen, konden we niet op te volgen bij u terug.
* Wij hebben geen betrekking verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten zijn. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, want we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
* Alle geretourneerde producten moeten worden verzonden naar het verzendadres wij mailen u nadat u hier onze feedback!
Exchange
* We zullen uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze medewerkers zal u helpen. Feedback nu! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling * (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.
* U moet contact met ons op voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen u worden geretourneerd. * Wij hebben geen betrekking verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, want we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
Notice
* Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden, zullen worden behandeld in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer. En al annulering in rekening gebracht enige commissie van de bank. Hoop dat u begrijpt.